hej hej!!

Ja nu har det gått sådär länge igen!! smiley Skäms faktiskt men nu tar jag nya tag!!

Just nu är jag mamma ledig i 3 veckor o sen så semsester i 4 så jag är långledig…tänkte mysa med mina barn o alla hundar!!

Zoya o jag har gått vardagslydnad 2 / tävlingslydnad!!

Jag har ju gått den kursen förut så jag o en tjej till, Elena o hennes nakenhund tindra har fått lite special träning i tävlingslydnad…då våra hundar är lite bättre (skryter inte!!) Det är verkligen jättesnällt av Lena o Rosie, så det tackar vi för!!

Zoya o jag va med i en lydnadstävling som klubben har!! Jag var inte nervös el så men drog ju förstås nr 5, näst sist….hade gärna varit först men men….det gick sådär, vi kom 5 av 6 st!!

Kan ju säga att det inte är lätt när man inte får ha godis i handen el en boll…..konstigt nog så går det så mkt bättre då!!!!

Zoya är fortfarande hyperaktiv….o skäller…det är väl det värsta…nån som har ngr bra förslag mot skällande??? Funderar på antiskallhalsband….nån som har provat??

Zoya ska vara hos Ulrika denna veckan så Igår mötes vi i Linköping!! Zoya blev jätteglad men tyckte inte om att hoppa in i tygburen! idag känns det väldigt tomt o tyst här hemma trots att vi fortf har 2 hundar kvar här……..

Men vet att hon har det superbra hemma hos ulrika o familjen!!

för exakt 1 vecka sedan tog hebbe med mig till de mörkaste skogarna i småland, för att titta på en basset favue de bretange valp…..jag har sagt till hebbe hela tiden att jag inte tycker vi ska ha en hund till då zoya kräver ganska mkt o så har vi ju zally….2 st var bra!! Men ja nu är lilla ZVEA här, så han fick som han ville!! (ok, det är väldigt mysigt o hon är här för att stanna!!) barnen älskar henne!!

I helgen har det varit full rulle med barn här…de tog zally o zoya i varsitt koppel o sprang omkring med dem i trädgården o lekta mamma, pappa barn /hund!!!! Så sen var de helt slut!!!

Zoya bara älskar Zvea, de leker o brottas så dant, så ja det var nog bra med en hund till, för zoyas skull!! Zally är ju tråkig o vill inte leka….bara jagar zoya för att ge henne lite “smäll” (visa vem det är som bestämmer!) nån gång ibland!

Här kommer lite bilder!!!