Hej på er alla!!!!

Då ska vi ta o återblicka lite nu då el ja ganska långt!!! Vi börjar med det senaste som hänt!

Zoya har för tillfället öroninflammation 🙁 men det är påväg att bli bättre!!

Förra söndagen var vi på drop in kurs i utställning…..det gick bra men vi behöver öva på tandvisningen o så…..inte det att hon är agressiv men hon vill helt enkelt inte. Vill gärna leka o busa istället;-)…..det ska vi på imorgon oxå.

Vi ska oxå gå en uställningskurs som började förra måndagen men i o med att jag jobbar kväll varannan måndag så var tanken att vi skulle hoppa den kursen men nu vill de på hundklubben att vi ska gå, o o vi behöver ju öva!!! Nästa söndag, den 24 april då är det utställning här i Ödeshög o då gäller det!!

Hebbe kom hem igår o sa att han har anmält mig o Zoya till en blodspårskurs som ska hållas här o ja varför inte?? Det låter ju spännande.! Hebbe o zally ska oxå gå, de tränade lite med blod själva när zally var yngre….ska bli kul att göra nåt tillsammans med hundarna faktiskt!

På onsdag börjar allmän lydnads kursen som vi ska gå på alla 4 oxå….ååå, vad vi längtar, både Zally o Zoya behöver verkligen komma igång! zoya lyssnar mkt bättre på hebbe än på mig fast jag tycker att jag är bestämd. kan det va att jag är mest med Zoya, tränar o går promenad o kanske tjatar för mkt på henne??? Nån som vet eller har bra förslag??

Vi har även varit i Idre en vecka!! det var kanon väder!

Vi var där med en annan familj som har en golden kille o det funkade jättebra mellan alla 3!

Jag o båda hundarna skulle en kväll motionera lite, så jag tog längdskidorna o hade båda hundarna i lina men oj vad det blev fel!!!! ( första gången som jag körde med båda!)

Ja, Zoya DROG väl mig o Zally i 6,5 km….o skällde o bett mig o i mina skidor……jag hade o göra kan jag tala om. Zally springer gärna bakom så det blev inte så lätt…….

Tur att det inte var så många där just då för det kan inte ha sett klokt ut:-O

Jag var skogstokig när vi kom hem……arg som ett bi!

Jag har oxå varit iväg i Mora o kört tjejvasan ( utan hund!)

hebbe överraskade mig och anmälde mig till det…..(jag har ju fyllt 30)

Jag hade ganska exakt 1 månad på mig o träna o det gjorde jag, ca 30 mil på ett ungefär o då har zally o zoya varit med men då har de sprungit lösa!!

det var faktiskt jättekul att åka tjejvasan, var ju inte så himla glad åt det när jag fick reda på det, då det är första året som jag åker…ok 1 vecka i fjällen förra året men det gick ju!! Det tog 2 timmar o 33 min att åka 3 mil så jag är nöjd!

Vad har hänt mer…??

Vi tar lite bilder på mina HJÄRTAN istället<3<3<3<3<3

Zoya o hennes långa päls!!!!!

I väntan på att få starta!!

Fr.vä BÄSTA Tesa , jag, Ellinor, Majre, Maud, Pernilla

Här är det nog ca 2 mil kvar!!!!!!

Strax i mål!!

Tesa o jag efter målgång! Tack för en mkt revlig resa!! <3

Snygg Zoya!!

Fina Zally!

Nyklippt!

5år o har tappat sin första tand!! Så stolt!!

Mer bilder kommer imorgon!!

Ha det bra alla!!!!

Kram